Bij het Brandweermuseum en in Borculo is er voor ieder wat wils. Boek tijdens uw bezoek aan Borculo een arrangement om het verblijf nog leuker te maken. Ga mee met een historische brandweerauto of maak een vaartocht met de Jappe. Bekijk op deze pagina de mogelijkheden van de arrangementen.

Onze arrangementen

Voor inlichtingen en boekingen kunt u terecht bij:

Toeristische Informatie Borculo
Hofstraat 5 Borculo
Telefoon: 0545-271966
E-mailadres: info@tiborculo.nl

Ritten historische brandweerauto

Een rit met één van de hiervoor beschikbare historische brandweerauto’s over landelijke wegen rondom Borculo en door de binnenstad, is een unieke belevenis. Uiteraard is dit prachtig te combineren met een bezoek aan het Brandweer- en Stormrampenmuseum.

Kosten rit per historische brandweerauto € 55,– per half uur, ongeacht het aantal personen.

Wij hebben dichte en open auto’s van max 9 personen beschikbaar. In de vakanties t.w. voorjaars-, zomer- en najaarsvakantie rijdt een historische brandweerauto op de woensdagmiddag, op gezette tijden.

Het Brandweer- en Stormrampenmuseum is een uitstekende gelegenheid voor kinderfeestjes. Voor de jarige hebben wij een leuke attentie.

Borculo zien

Het arrangement bestaat uit: bezoek aan het Brandweer- en Stormrampenmuseum, vervoer per huifkar naar museumboerderij de Lebbenbrugge. Na een bezoek aan de Lebbenbrugge, gaat u met een historische brandweerauto naar de Zompenloods. Vanuit de Zompenloods maakt u een tocht met de zomp “de Jappe” op de Berkel. Vanaf de Zompenloods gaat u wederom met de historische brandweerwagen en wordt u afgezet bij het Brandweer- en Stormrampenmuseum of op verzoek elders in Borculo.

Bekijk handige bezoekersinformatie voor een bezoek aan het Brandweermuseum in Borculo

Kosten arrangement

Volwassenen info TIB/VVV
Kinderen tot 12 jaar info TIB/VVV

Tijdsduur arrangement: ca. 4.5 uur. Minimale groepsgrootte: 10 personen.