Na wat voorbereiding in het museum, wagens verplaatsen om de Ahrens Fox bij de uitgang te krijgen, is deze vrijdagavond opgehaald en alvast naar Doorn gebracht. Wij, vrijwilligers, zaterdagmorgen om half zes richting Doorn. Bij aankomst op de afgesproken plaats kwamen ook de Foxen uit Rotterdam aan. Even bijpraten en vervolgens de wagens van de trailers en gezamenlijk naar het centrum van Doorn. De dichte wagens op nr plaatsen en de open wagen aan de buitenkant. Het was een prachtig gezicht 4 Ahrens Foxen op rij (de vierde met nr 5 was al aanwezig). Omringd door een groot aantal oldtimers met o.a. een nog werkende stoomspuit was het vanaf de opening een gezellige happening. s’Middags een rondrit, met de Foxen voorop, door Doorn.
Het was ook een klein beetje een Foxen reünie.
Een geslaagde dag, met dank aan de organisatie.

Foto’s zijn te zien op onze FB pagina BrandweermuseumBorculo