Lego Incidenten City Spektakel

De laatste 4 dagen, weinig foto’s maar wel is het nog erg druk geweest. Zelf tot en met zondagmiddag sluitingstijd. Het Lego Incidenten City gebeuren is weer weg. Wel blijft nog staan tot en met juni de Lego brandweerauto’s in de Vitrine kasten. Kijk nog eens rustig terug op Incidentencity.nl

LEGO INCIDENTEN CITY – NOG 4 DAGEN.
RONDRITTEN.
Vandaag was een dag om een rondrit te maken en dat is dan ook gebeurd met veel zon en blije kinderen, ook natuurlijk alle Opa’s en Oma’s, papa’s en mama’s waren blij. Uiteraard was de rit nadat zij het Lego gebeuren hadden bekeken.
Hebben jullie onze grote Lego show nog niet gezien. U heeft nog maar 4 dagen de kans om dit te bekijken.
dinsdag 3 mei.
Vanmorgen vroeg stond de radio 2 verslaggever met zijn collega al bij ons voor de deur. Ook de bezoekers waren er al gelijk bij het opengaan van het museum.
Allereerst hebben wij de heren die een reportage kwamen maken voor het programma Rinkeldekinkel met Jeroen van Inkel op zaterdagmorgen op NPO Radio 2 een rondleiding gegeven door het museum.
Uiteraard is er ook een interview opgenomen met een van de vrijwilligers en bezoekers zijn gevraagd wat zij van het Lego Incidenten City vinden.
Later op de ochtend kwamen de filmmakers van Stichting Ziekenomroep Sound of Music (Zsom)
bij ons binnenlopen om ook een registr