50-jarig jubileum Brandweermuseum Borculo

1970 – 2020
2020 het jubileum jaar voor het brandweermuseum.

zaterdag 1 februari
Opening jubileum jaar met onthulling foto’s van de initiatiefnemers oprichting Brandweermuseum Borculo.

zaterdag 7 maart
Dag van de geschiedenis van de brandweer. Meer informatie over deze dag vindt u op Dag van de Brandweergeschiedenis.

25 april t/m 10 mei mei vakantie
Incidentencity   Grote incidenten nagebouwd van Lego. Voor jong en oud, die Lego fanaat zijn, een belevenis. Al sinds 2004 de grootste kleinste mobiele minirampenstad van Nederland op 23m2 grondoppervlakte. IncidentenCity herbergt 23 uiteenlopende Nederlandse incidenten waarbij om hulp van de brandweer werd gevraagd. Meer info lees hier verder

22 juni t/m 3 juli
Escape room samen met Smokey

Eind juni
Brandweer wedstrijden voor de basisscholen uit de oude gemeente Borculo.

zaterdag 5 september
Uitgebreide deelname septemberfeesten Borculo
Deze zaterdag proberen wij met zoveel mogelijk auto’s mee te rijden in de allegorische optocht.

zondag 4 oktober
Brandweer Oldtimer dag met rondrit door Borculo
Deze dag zal een dag worden waar iedereen zijn hart kan ophalen als het om Brandweer Oldtimers gaat.

Geen inschrijfformulier ontvangen. Deze is hier te downloaden.

De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Kijk hier voor de aanmeldingen.

zaterdag 12 december
Deze avond de afsluiting van het jubileumjaar voor de vrijwilligers van het museum met muzikale omlijsting.

Wijzigingen voorbehouden